فروشنده چرم شترمرغ لباسی

ورقه های چرم موجود در بازار و صنعت چرم معمولاً از دو نوع چرم صنعتی و چرم طبیعی می باشد. چرم صنعتی به چرم مصنوعی شهرت دارد و چرم طبیعی همان چرم حیوانی است که از پوست حیوانات مختلفی همچون شتر، شترمرغ، گاو و گاومیش گرفته و دباغی می شود. در این مطلب کانون اصلی توجه ما چرم شترمرغ لباسی، فروشنده چرم شترمرغ، بهترین چرم شترمرغ، چرم شترمرغ اصل، کیفیت چرم شترمرغ، عرضه چرم لباسی، خرید چرم شترمرغ و قیمت چرم لباسی می باشد.

فروشنده چرم شترمرغ لباسی

مشخصات بهترین چرم شترمرغ لباسی

مشخصات بهترین چرم شترمرغ لباسی

پوشاک چرمی موجود در بازارهای پوشاک معمولاً از چرم های مصنوعی می باشد. البته در غالب موارد این چنین است به این شکل که در واقع فروشگاه ‌ها و مراکزی هم وجود دارد که عرضه کننده انواع کیف، کفش و پوشاک چرمی ساخته شده از چرم طبیعی هستند. این روزها بازار چرم و صنعت تولید و عرضه چرم با رونق فراوانی همراه است و علت آن محبوبیت صنایع چرمی در میان خریداران، مشتریان و عامه مردم می باشد. صنعت چرم معمولاً به تولید توزیع و عرضه انواع ورقه های چرمی و همچنین صنایع ساخته شده از انواع چرم طبیعی و مصنوعی می باشد.

پیش از آن که به مشخصه ها و ویژگی های بهترین چرم شتر مرغ لباسی بپردازیم، لازم می دانیم کمی در مورد کاربرد چرم در صنعت و پوشاک و همچنین انواع ورقه های چرمی صحبت کنیم. کاربرد چرم در صنعت صرفاً محدود به استفاده از این محصول برای تولید انواع پوشاک، کیف و کفش نمی باشد. از چرم چه طبیعی و چه مصنوعی در صنایعی همچون صنایع چوب برای تولید روکش انواع صندلی و مبلمان، در صنعت اتومبیل سازی برای تولید روکش اتومبیل و روکش فرمان و در صنعت تولید لوازم و وسایل شخصی و کاربردی آقایان برای تولید انواع کمربند و کیف سامسونت نیز کاربرد فراوانی دارد.

در صنعت پوشاک برای تولید انواع پوشاک چرمی اعم از کاپشن و پالتو کلاه، دستکش و کفش نیز از چرم طبیعی و چرم صنعتی استفاده می شود. استفاده از چرم در تولید پوشاک و انواع کفش، صندل و چکمه معمولاً مربوط به آن دسته از پوشاک و البسه ای می ‌شود که مناسب فصل های پاییز و زمستان و مناطق سردسیر است. چرمی که در تولید انواع پوشاک از آن استفاده می شود در اغلب موارد چرم صنعتی می باشد. اما برای آن که پوشاک تولید شده از درجه کیفی بالا و مرغوبیت فراوانی برخوردار باشد، لازم است که برخی از شرکت‌ ها و تولیدی ها از چرم های طبیعی که معمولاً چرم گاو یا چرم شتر مرغ می باشد در تولید کالاهای خود استفاده کنند.

ویژگی چرم های طبیعی در قیاس با چرم های مصنوعی این است که از دوام، استحکام و مقاومت بالاتری در برابر آب، رطوبت و آسیب‌های ناشی از سوراخ شدگی، پارگی یا شکنندگی برخوردار می باشند. ورقه های چرم طبیعی معمولاً پس از آن که از حیوان گرفته شدند به دباغ خانه ها ارسال می شوند تا فرایند جداسازی انواع پشم و مواد زائد دیگر از آنها صورت گیرد. سپس چرم خام به دست آمده جهت فرآوری به کارخانه ها و کارگاه های مربوط به فراوری و ترکیب این محصول با مواد دیگر ارسال می شود. چرم های طبیعی حیواناتی از قبیل گاو و شتر مرغ معمولاً از جمله چرم های پرکاربرد و رایج طبیعی در تولید انواع پوشاک می باشند.

از مشخصه های چرم شتر مرغ که باعث شده بسیار محبوب باشد و مرغوبیت فراوانی داشته باشد این است که این چرم علیرغم استحکام و مقاومتی که دارد، بسیار انعطاف ‌پذیر، لطیف و نرم بوده و از تنوع در رنگ بندی برخوردار است.

چه لباس هایی از چرم شترمرغ تولید میشود؟

از چرم شتر مرغ معمولاً برای تولید لباس هایی از قبیل انواع پالتو های زنانه و مردانه، انواع کاپشن ها و بارانی های زنانه، مردانه، دخترانه و پسرانه، در تولید کفش و بالاخص کفش های طبی، در تولید کمربند کلاه ‌مردانه و همچنین تولید برخی انواع دستکش های زمستانی استفاده می شود.

همان گونه که در بخش پیشین به آن اشاره شد، چرم شترمرغ به علت برخورداری از لطافت و استحکام به طور همزمان معمولاً هم از درجه کیفی بالایی برخوردار است و هم محبوبیت فراوانی در میان فروشندگان، توزیع کنندگان و همچنین مشتریان و خریداران آن پیدا کرده است.

بارانی ها و پالتو هایی که از چرم شتر مرغ با رنگ روشن تولید می شود معمولاً در زمره انواع پوشاک چرمی زمستانی بانوان قرار دارد. چرم شتر مرغ معمولاً به رنگ نارنجی یا قهوه ای روشن و یا دارچینی می باشد. از آستری که برای پشت این چرم استفاده می ‌شود نیز می ‌توان در استحکام هر چه بیشتر لباس هایی که از چرم این حیوان ساخته می شود استفاده کرد و بهره بسیار برد.

همچنین لازم به ذکر است که چرم شتر مرغ صرفاً در تهیه پوشاک مورد استفاده قرار نمی گیرد بلکه در سایر صنایع نیز از چرم شتر مرغ می توان استفاده کرد از جمله صنعت مبلمان، صنعت اتومبیل سازی برای تولید انواع روکش های صندلی و روکش دسته فرمان اتومبیل، در صنعت کیف و کفش و همچنین در ساخت و تهیه انواع محافظ های عایق مانند پشت در ورودی که همچون دیوارهای آکوستیکی عمل می ‌کنند و مانع از خروج صدا به بیرون از در می شوند.

مزایای استفاده از البسه چرم

مزایای استفاده از البسه چرم

استفاده از هر پوشاک یا البسه ای با هر متریالی که ساخته شده باشد مزایا و مضرات خاص خود را دارد. این امر در مورد استفاده از البسه چرمی نیز صدق می ‌کند. یکی از مزیت ‌های استفاده از پوشاک چرمی این است که علاوه بر ظاهر و جلوه زیبا و درخشنده ای که به صاحب خود می دهد، باعث می شود نیاز به اضافه کردن هیچ لباسی در زیر چرم نداشته باشد بالاخص در مواردی که آستر چرم از پشم و شیشه تشکیل شده باشد.

یکی دیگر از مزیت های استفاده از چرم به عنوان لباس این است که باعث می ‌شود تا گرمای درون بدن به بیرون نفوذ نکند و همچنین از ورود سرمای بیرون به داخل بدن و لباس جلوگیری می نماید. افزون بر آنچه گفته شد می توان گفت مزیت ای که از پوشیدن لباس چرمی حاصل می شود معمولاً به مواردی که پیش تر به آن اشاره شد محدود می شود. ضمن این که پوشاک چرمی معمولاً چندان نیاز به شست و شو ندارد و حتی پس از شست و شو های مکرر نیز همواره کیفیت و جلوه اولیه خود را حفظ می کند. به تدریج کهنه نمی ‌شود و تا در معرض ابزارهای تیز یا برنده قرار نگیرد، از بین نمی‌رود. حتی اگر چرم از نوع اصل و با درجه کیفی بالا باشد، در برابر تابش شدید آفتاب نیز مقاومت خود را حفظ کرده و هرگز از بین نمی رود.

چرم اصل و معمولاً چرم های اصل طبیعی از جمله البسه هایی هستند که تا سالیان سال جلوه، زیبایی و نو بودن خود را حفظ می کنند و کمتر پیش می‌ آید که البسه چرمی دمده شوند و یا از رده خارج گردند.

راهنمای خرید چرم شترمرغ اصل

به منظور تشخیص اصل بودن یا فیک بودن هر کالا یا اجناسی که در بازار و در هر حوزه‌ای از صنعت وجود دارد نیاز به تخصص و گاه نیاز به دانستن نکات و مواردی است که هر شخصی با اطلاع و آگاهی از آنها می تواند میان جنس اصل و فیک افتراق و تمایز قائل شود.

چرم شترمرغ به علت زیبایی و حفظ لطافت و نرمی آن حتی پس از دباغی و فرآوری های متعدد به همین علت از گران ترین چرم های طبیعی در سراسر جهان به شمار می‌ رود و یکی از لوکس ترین و لاکچری ترین انواع چرم به حساب می آید. چرم شتر مرغ اصل ویژگی‌ هایی دارد که باعث می شود با شناسایی آنها بتوان این محصول را به راحتی از سایر انواع چرم و بالاخص چرم مصنوعی بازشناخت. یکی از ویژگی ها و مشخصه های اصلی و بارز چرم شتر مرغ وجود برجستگی ها و شیار هایی است که بر روی سطح بیرونی آن قابل مشاهده است.

جالب است بدانید که چرم شتر مرغ نازک تر و لطیف تر از چرم سایر حیوانات می باشد، اما در عین حال از تراکم و استحکام بیشتری برخوردار است و به راحتی پاره نمی گردد و در برابر گرما و رطوبت دوام بیشتری دارد. به عبارت دیگر، می توان گفت که چرم شتر مرغ شش برابر مقاوم تر از چرم گاو یا بز است.

بررسی کیفیت چرم شترمرغ لباسی

بررسی کیفیت چرم شترمرغ لباسی

کیفیت چرم شتر مرغ بستگی به مراحلی دارد که طی آن چرم به عمل می آید. واضح است که هر چقدر طی این مراحل و فرآوری ها چرم شتر مرغ با کیفیت بهتری به عمل بیاید، کیفیت چرم تهیه شده نهایی جهت تولید لباس نیز به همان اندازه بالاتر خواهد بود. در ادامه پیرامون کیفیت چرم شتر مرغ و چگونگی به عمل آمدن آن صحبت خواهیم کرد.

چرم شتر مرغ از جمله چرم هایی است که حتی پس از دباغی و مراحل فرآوری همچنان لطافت و نرمی خاصی دارد و این لطافت را همواره قبل و پس از مراحل فرآوری و ترکیب حفظ می کند. پوست شتر مرغ جهت تهیه چرم در چندین مرحله مورد فراوری قرار می ‌گیرد. در مرحله اول ابتدا به کارگاه ها و مراکزی ارسال می ‌شود که بایستی بافت ‌های پوستی و گوشتی و زنده را از آن جدا کنند.

پس از جداسازی کلیه بافت های زنده از پوست حیوان و زمانی که چرم به صورت خام در می آید، تا قبل از مرحله رنگ آمیزی آن به این پوست که جدا شده از کلیه مواد زائد و ضایعات آن است کراست گفته می ‌شود. در واقع کراست شترمرغ آن پوسته خامی می باشد که آماده رنگرزی و رنگ بندی به رنگ های دلخواه و مختلف است. واضح هست که هر چقدر کیفیت مراحل تهیه چرم شتر مرغ مورد استفاده در تولید لباس بیشتر باشد، کیفیت محصول نهایی تولید شده به همان نسبت بالاتر می رود.

علاوه بر موارد بالا در خصوص کیفیت چرم شتر مرغ لباسی باید گفت چنانچه چرم شتر مرغ از نوع چرم اصل و از درجه کیفی بالا باشد، لطافت، شیار ها، برجستگی ها و سایر خصوصیاتی که خاص چرم شتر مرغ است در همان نگاه اول بلافاصله جلوه می‌ کند.

مراکز عرضه چرم شترمرغ لباسی

مراکز عرضه چرم شتر مرغ لباسی معمولاً برخی کارگاه هایی هستند که خود در تولید این نوع چرم در ورقه ها و اندازه های متری مختلف فعالیت دارند. اما این به این معنا نیست که همه مراکز و نمایندگی های عرضه کننده این محصول خود تولید کننده نیز می باشند، بلکه برخی دیگر صرفاً مراکزی هستند که در جهت توزیع و فروش آن به صورت عمده یا متری متناسب با نیاز مشتری فعالیت می کنند.

عرضه چرم شتر مرغ لباسی معمولاً در فروشگاه ها و کارگاه هایی انجام می‌شود که منشاء اصلی یا مرکز اصلی تهیه چرم شتر مرغ برای تولیدی ‌های مختلفی که جهت تولید لباس از چرم شتر مرغ فعالیت دارند به شمار می روند.

کلیه این مراکز هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری به عرضه و توزیع محصول شتر مرغ لباسی مبادرت می ورزند و آن را در پایگاه‌ های اینترنتی معتبر خود که همواره در طول هفته به روز رسانی می شوند به نمایش می گذارند و برخی دیگر نیز انواع ورقه های آن را به صورت رولی یا متری یا به صورت عمده به فروش می رسانند. این مراکز محصولات چرم لباسی شتر مرغ خود را معمولاً در رنگ بندی های مختلف با قیمت های متفاوتی عرضه می کنند.

قیمت روز چرم شترمرغ لباسی

قیمت روز چرم شترمرغ لباسی

از آنجاکه چرم شتر مرغ یکی از گران ترین چرم های دنیا به شمار می‌ رود و در قیاس با سایر انواع چرم حیوانی اعم از چرم گاو، چرم گاو میش، چرم بز یا چرم کروکودیل یکی از لوکس ترین، لطیف ترین، زیباترین و گران ترین چرم ها به حساب می آید، لذا لازم است که جهت استعلام قیمت روز آن به پایگاه های اینترنتی معتبر مراکزی که در عرضه و فروش آن به صورت های مختلف فعالیت دارند مراجعه شود.

قیمت این چرم بسته به کارگاه و تولیدی عرضه کننده آن، نوع رنگ به کار رفته در تولید آن و همچنین حجم و میزان مورد نیاز مشتری متغیر می باشد. چرم شتر مرغ لباسی چنانچه از نوع چرم اصل باشد، بالا ترین قیمت را در میان انواع ورقه های چرمی موجود در بازار و به ویژه در میان انواع ورقه های چرم طبیعی و حیوانی به خود اختصاص می دهد. لذا لازم است جهت تهیه این محصول حتماً پیش از خرید از اصل بودن و اصالت فیزیکی و ظاهری کالا اطمینان حاصل شود و سپس به تهیه آن به میزان مورد نیاز اقدام گردد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما