مراکز توزیع چرم خام گوسفندی

سفارش چرم خام گوسفندی را می توانید به صورت عمده بدهید. البته فروش این نوع چرم هم بیشتر به صورت عمده انجام می شود تا خریدارانی که قصد دارند در تعداد بالا این نوع چرم را سفارش دهند، بتوانند نیاز خود را یکجا و در زمان کمتری تامین نمایند. امروزه روش های مختلفی برای ثبت سفارش چرم گوسفندی وجود دارد که یکی از ساده ترین آنها، روش ثبت به صورت غیرحضوری می باشد. خریدارانی که به اینترنت دسترسی دارند می توانند بدون مراجعه حضوری خرید خود را انجام دهند. در این روش هم محصول سریعتر به دست مشتری می رسد و هم قیمت مناسب تری دارد.

مراکز توزیع چرم خام گوسفندی

چرم به چند دسته تقسیم میشود؟

چرم به چند دسته تقسیم میشود؟ اگر در بازار گشت و گذاری داشته باشید متوجه خواهید شد که چرم ها انواع گوناگونی داشته و هر یک کاربردهای خاص خود را دارند. انواع چرم موجود در بازار را در یک دسته بندی کلی می توان به سه دسته تقسیم بندی کرد.

  • چرم سبک
  • چرم نیمه سنگین
  • چرم سنگین

البته در یک دسته بندی دیگر انواع چرم ها را از نظر طبیعی و مصنوعی هم جداگانه تقسیم بندی می کنند. در اینجا ما به طور اختصاصی به انواع چرم طبیعی اشاره خواهیم نمود. چرم های سبک چرم هایی هستند که از پوست حیواناتی چون گوسفند، بز، بره و… به دست می آیند. علت اینکه به آنها چرم سبک اطلاق می شود این است که بسیار نرم، سبک و ظریف هستند. به دلیل همین نرمی و ظرافت بالایی هم که دارند بیشتر در تولید انواع لباس، کیف، کفش و اکسسوری های مرتبط با بانوان از آن استفاده می شود. چرم های نیمه سنگین از حیواناتی به دست می آید که هم کمیاب تر بوده و هم پرورش آنها سخت تر می باشد. از سوی دیگر این نوع چرم ها به دلیل آنکه نسبتا ضخیم هستند، دباغی و فرآوری آنها سخت تر صورت گرفته و لذا از قیمت بالاتری هم برخوردارند. از این نوع چرم ها می توان به چرم شترمرغ اشاره نمود. برای تولید آن دسته از محصولات چرمی که نیاز است از دوام و استحکام زیادی برخوردار باشند، از چرم سنگین استفاده می شود. چرم های سنگین از پوست حیواناتی مانند گاو، گوساله، اسب، شتر و… به دست می آید.

چرم حاصل از پوست این نوع حیوانات کاملا ضخیم بوده، بسیار بادوام است و به راحتی دچار تغییر رنگ یا ترک خوردگی نمی شود. به همین دلیل در تولید انواع محصولات صنعتی مانند تسمه های ماشین های صنعتی، کفش های ایمنی مخصوص معدن کاران و… استفاده می شود. در صنعت پوشاک نیز از چرم های سنگین در تولید انواع پالتو، مانتو و بارانی که لباس های مخصوص زمستان بوده و آب در آنها نفوذ نمی کند، استفاده می شود.

چرم گوسفندی چه خصوصیاتی دارد؟

روش های مختلفی برای تهیه چرم از پوست گوسفند وجود دارد. در قدیم بیشتر از روش های گیاهی برای این کار استفاده می کردند اما امروزه برای سرعت بخشیدن به تولید، از مواد و روش های شیمیایی برای دباغی پوست این حیوان استفاده می کنند. برای دباغی کردن و تولید چرم گوسفندی ابتدا باید پوست حیوان را خشک کرد. برای خشک کردن و جلوگیری از فاسد شدن، ابتدا به آن نمک زده و آن را در برابر آفتاب خشک می کنند. پس از خشک شدن کامل و اطمینان از اینکه پوست فاسد نمی شود، اضافات چسبیده به آن مانند دم، سم و… را جدا می کنند.

در ادامه برای حذف کامل اضافات آن را در آب خیس می کنند. برای از بین بردن چربی های چسبیده به پوست از روش لش زنی استفاده می شود. در این روش محلولی از آب، آهک و سولفید سدیم آماده و پوست در آن قرار می گیرد. پس از صاف و یکدست شدن پوست، برای آنکه بتوان آن را رنگ آمیزی نمود، در درون یک محلول شیمیایی قرار می گیرد. پس از خارج کردن از محلول و خشک کردن پوست دباغی شده، نوبت به مرحله نهایی یعنی نرم کردن آن می رسد. برای نرم کردن چرم آماده شده به آن روغن اضافه می کنند. برای این کار از روغن های مخصوص استفاده می کنند. می توان از ترکیب وازلین و الکل هم برای نرم کردن چرم گوسفند استفاده کرد.

موارد استفاده از چرم گوسفندی

موارد استفاده از چرم گوسفندی در میان انواع چرم هایی که در بازار برای فروش عرضه می شوند، چرم گوسفندی از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشد. مرغوبیت چرم گوسفندی یکی از مهمتری دلایل پرفروش بودن این نوع چرم نسبت به دیگر انواع چرم های طبیعی است. مهمترین دلایل محبوبیت چرم گوسفندی را می توان در موارد زیر برشمرد.

  • چرم گوسفندی لطافت زیادی دارد.
  • این نوع چرم بسیار سبک و کم وزن است.
  • رویه این چرم پس از دباغی کاملا صاف و یکدست و بدون درز می باشد.
  • ضخامت کمتری نسبت به انواع چرم های سنگین مانند چرم گاو دارد.

چرم گوسفندی در اینکه ضخامت کمتری نسبت به چرم های سنگین دارد، اما بسیار مقاوم است. همین استحکام بالا یکی از مهمترین دلایلی است که از آن در صنعت تولید کیف و کفش به خصوص کیف و کفش زنانه استفاده می شود. ضمن آنکه تنوع بالای رنگی هم دارد و می توان به کمک آن محصولات چرمی را مطابق با سلایق مختلف تولید نمود.

مهمترین مراکز تولید چرم گوسفندی در کشور

کاربرد چرم گوسفندی در صنایع متعددی است. امروزه صنعت تولید محصولات چرمی رونق و گسترش فراوانی پیدا کرده است. از صنایع بزرگ و مهمی چون کیف و کفش گرفته تا تولید انواع لباس های زمستانه به کمک چرم گوسفندی انجام می شود. بسیاری از اکسسوری های زیبا و ماندگار به کمک این نوع چرم تولید می شود که از جمله آنها می توان به تولید انواع بند کیف، بند کفش، کمربندهای مردانه و زنانه و… اشاره نمود. این نوع چرم به دلیل آنکه انعطاف پذیری بالایی که دارد، می توان آن را به شکل های مختلف درآورد.

تولید مدل های متنوع کیف و کفش به کمک این نوع چرم، موید همین مطلب است. چرم گوسفندی سبک وزن می باشد. به همین دلیل محصولی که از آن تولید می شود هم وزن کمی داشته و به راحتی قابل حمل است. چرم گوسفندی در عین حال که ضخامت کمی دارد اما در برابر رطوبت و باران بسیار مقاوم است. به همین دلیل در تولید انواع بارانی و پالتوهای چرمی هم از آن استفاده می شود. یکی از دلایل مهم استفاده از چرم گوسفند در صنایع مختلف مقاومتی است که در برابر سایش دارد. انواع کیف هایی که با چرم گوسفندی تولید می شوند، بر اثر ضربه یا کشیده شدن روی زمین یا میز پوسته پوسته نمی شوند. همچنین به مرور زمان رنگ آن تغییر نمی کند و دچار ترک خوردگی نمی شوند. لذا می توان تا سال های متمادی از این نوع چرم استفاده نمود.

عوامل موثر بر قیمت چرم گوسفندی

عوامل موثر بر قیمت چرم گوسفندی چرم طبیعی نسبت به انواع چرم های مصنوعی موجود در بازار دارای مزیت های فراوانی بوده که نمی توان از آنها چشم پوشی نمود. اگر بخواهیم به مهمترین مزایای استفاده از چرم طبیعی اشاره کنید، می توان موارد زیر را برشمرد.

  • چرم طبیعی اصلا بو نمی کند.
  • انواع چرم های طبیعی به مرور زمان دچار خرابی، پوسته پوسته شدن و ترک خوردگی نمی شوند.
  • هرچند قیمت بالاتری نسبت به انواع چرم مصنوعی دارند، اما دوام آنها بسیار بیشتر است.
  • چرم طبیعی هیچگونه حساسیتی برای پوست ایجاد نمی کند.

از جمله مزایای چرم طبیعی این است که متعلق به فصل خاصی نیست. محصولات تولید شده از چرم های طبیعی را می توانید به طور مداوم و در همه فصول سال استفاده نمایید. چرم های طبیعی که در تولید انواع محصولات چرمی استفاده می شود، دارای خلل و فرج های بسیار ریزی است که به خوبی می تواند به تبادل هوا کمک کند. همین ویژگی سبب شده که محصولات چرمی به خصوص کفش هایی که با چرم طبیعی تولید می شود، به هیچ وجه بو نکند. حتی در فصول گرم سال پا در این نوع کفش های چرمی عرق نمی کند، چرا که تبادل هوا انجام گرفته و پا همیشه خشک می ماند. چرم طبیعی صرفه اقتصادی بالایی دارد. شاید در وهله اول به نظر برسد که چرم طبیعی قیمت بسیار بالایی دارد، اما نکته مهم این است که این نوع چرم دوام و استحکامی بسیار خوبی دارد. یعنی عمر متوسط آن نسبت به انواع چرم های مصنوعی بسیار بیشتر است.

لذا خرید یک نوع کیف یا کفشی که از چرم طبیعی درست شده باشد، شما را از خرید برای چند سال متوالی بی نیاز می سازد. همچنین چرم های طبیعی ظاهر بسیار شکیلی دارند. ظاهر جذاب و به روز چرم های طبیعی سبب می شود که شما بتوانید آن را در هر مراسم و مجالسی با خود به همراه ببرید. چرم های طبیعی برعکس انواع چرم های مصنوعی که به مرور زمان بوی بدی از آنها به مشام می رسد، هیچ گونه بویی ندارند. در چرم های مصنوعی از مواد شیمیایی استفاده می شود، این مواد به مرور زمان از خود بوی ناخوشایندی منبسط می کنند اما در چرم طبیعی به دلیل مراحل مختلف دباغی که بر روی آن صورت می گیرد، بوی خوبی از آنها به مشام می رسد و اصلا حس بدی نخواهید داشت. قیمت چرم گوسفندی بسیار مناسب است.

خرید عمده چرم خام گوسفندی

در بازار انواع مختلفی از چرم های طبیعی عرضه می شوند. این نوع چرم ها بر اساس ویژگی های ظاهری، درجه کیفی، نوع استفاده و کاربرد با یکدیگر تفاوت هایی دارند. معروف ترین و شناخته شده ترین چرم هایی که امروزه در بازار خرید و فروش می شوند، چرم های گوسفندی و گاوی هستند. این دو نوع چرم از نظر ویژگی های فیزیکی از جمله ظاهر، کیفیت و کاربرد با یکدیگر فرق داشته و به همین دلیل به صورت جداگانه دسته بندی می شوند. چرم گوسفندی در دسته چرم های سبک و چرم گاوی در دسته چرم های سنگین طبقه بندی می شود. یکی از مهمترین تفاوت های این دو نوع چرم در ضخامت آنها می باشد. چرم گاو ضخامت بیشتری نسبت به چرم گوسفندی دارد، دباغی آن مشکل تر بوده و سخت تر انجام می گیرد و به همین دلیل قیمت آن هم بالاتر است. انواع چرم گوسفندی نازک تر می باشد، وزن کمتری دارد و به دلیل سبک بودن در تولید انواع محصولاتی استفاده می شود که نیاز به ظرافت بیشتری دارند.

محصولاتی که با چرم گاو و گوسفند تولید می شود با یکدیگر متفاوت است. تولید انواع لباس های چرم زنانه، کیف و کفش زنانه و… به کمک چرم سبک یعنی چرم گوسفند صورت می گیرد اما برای تولید انواع پالتوهای ضخیم، کفش های ایمنی و انواع تسمه های صنعتی از چرم گاو استفاده می کنند. چرم گاوی خشک تر از انواع چرم گوسفند می باشد. به همین دلیل انعطافی که در چرم گوسفند وجود دارد، این نوع چرم نداشته و نمی توان آن را به اشکال مختلف درآورد. برعکس چرم گوسفند به دلیل نرمی بالایی که دارد از این قابلیت برخوردار بوده که بتوان در شکل های متنوع، محصولات مختلفی از آن تولید کرد. از نظر استحکام، چرم گاوی به دلیل آنکه ضخامت بیشتری دارد، بادوام تر می باشد. به همین دلیل در بسیاری از صنایع مهم مانند صنایع نظامی، صنایع پزشکی و… کاربرد دارد. بیشترین کاربرد چرم گوسفندی در صنعت پوشاک می باشد. از سوی دیگر در صنعت پوشاک برای آنکه بتوان هم لطافت و هم استحکام محصول تولیدی را افزایش داد، گاها از ترکیب این دو نوع چرم طبیعی استفاده می کنند. به طور کلی می توان گفت این دو نوع چرم طبیعی بیشترین تفاوت ها را از نظر ویژگی های ظاهری به خود اختصاص داده اند. توزیع چرم گوسفندی در سایت حاضر انجام می شود.

فروشنده بهترین چرم خام گوسفندی

فروشنده بهترین چرم خام گوسفندی عرضه چرم خام به صورت مستقیم سبب کاهش قیمت آن به نفع مصرف کننده گردیده است. این موضوع استقبال بیشتر خریداران را هم به دنبال داشته است. قیمت چرم خام گوسفندی در فروش بی واسطه بسیار مناسب بوده، چرا که دست واسطه ها از تعیین قیمت ها کوتاه می باشد. در سایت ما بهترین نوع چرم گوسفندی خام به صورت اینترنتی در معرض فروش قرار گرفته و خریداران از سراسر کشور می توانند با توجه به نیاز خود جهت ثبت سفارش به صورت آنلاین اقدام کنند. قیمت محصولات به دلیل عرضه بدون واسطه مناسبتر از بازار آزاد می باشد. در واقع خریدار با ثبت سفارش به صورت اینترنتی، خریدش را مستقیما از تولید کننده چرم انجام می دهد. لذا علاوه بر آنکه زمان کمتری را هدر می دهد، هم از حق انتخاب بیشتری برخوردار بوده و هم می تواند هزینه کمتری بپردازد.

در واقع با خرید آنلاین چرم گوسفندی خام بیشترین صرفه جویی را هم در زمان و هم هزینه ها خواهید نمود. ضمن آنکه عرضه محصول محدودیت زمانی نداشته و شما می توانید هر زمان از روز که فرصت کافی در اختیار داشتید، برای خرید و ثبت سفارش چرم مورد نظر اقدام کنید. بهترین چرم خام را در این مرکز خرید چرم خام تهیه کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما